NewIncredible offer for our exclusive subscribers!Read More
38°C
28.03.2024
Політика Суспільство

Міністр оборони впевнений, що перемога українців невідворотно наближається

  • 4 Березня, 2022
  • 1 min read
Міністр оборони впевнений, що перемога українців невідворотно наближається

Міністр оборони Олексій Резніков впевнений, що зараз відбувається злам у російсько-українській війні, а перемога українців невідворотно наближається.

Про це повідомляє Резніков у Facebook.

“У ці години та дні відбувається злам ситуації. Час зламу потребує зібраності, особливої концентрації.Наші захисники і захисниці зупинили ворога на більшості напрямків. На деяких Збройні сили здійснили успішний контрнаступ.

За підсумками 8 діб втрати російської армії перевищили 10 тисяч вбитими та пораненими. Підтверджено знищення щонайменше одного російського генерала. Російське суспільство починає відчувати та усвідомлювати ці втрати.

До Збройних Сил у якості трофеїв поступило чи не більше танків та бронемашин, ніж останні 8 років надходило від українського ОПК.

За ці дні було прийнято багато складних рішень. Нам доводилося маневрувати, щоб зберегти армію. Але усю нашу землю ми повернемо.

Я чудово розумію. Усі стомлені, багато людей виснажені, шоковані втратами. Попереду ще дуже складний період. Нам знадобиться багато сил і витримки”, – зазначив міністр.

Резніков також сказав українцям, що вони неймовірні, а ворог – зараз спантеличений та наляканий.

За словами міністра, час перемоги невідворотно наближається.

About Author

Редакція

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *